راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان فوریت های پزشکی ورودی بهمن ۹۶

بسمه تعالی

ضمن عرض تبریک و آرزوی موفقیت ورود شما را به دانشکده علوم پزشکی گراش خیر مقدم می گوییم  .

۱ – جهت ثبت نام باید با در دست داشتن مدارک مورد نیاز که در سایت سازمان سنجش اعلام گردیده به  گراش (آدرس زیر)مراجعه و ثبت نام نمایید.

آدرس ثبت نام حضوری: شهرستان گراش، بلوار امام حسین، خیابان دانشجو، دانشکده پیراپزشکی گراش، ساختمان اداری، معاونت آموزشی

جدول زمانبندی ثبت نام :

دوشنبه ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ مراجعه به اداره کل خدمات آموزشی

دانشکده علوم پزشکی گراش

مدارک لازم جهت ثبت نام حضوری

۱- اصل و کپی شناسنامه (۳سری)

۲- اصل و کپی کارت ملی (پشت رو ۳ سری)

۳- عکس۴*۳ رنگی زمینه سفید (۱۲ قطعه) پشت نویسی شده (نام نام خانوادگی، شماره ملی، شماره دانشجویی، نام پدر)

۴- فرم اطلاعات فردی و تحصیلی  . این فرم شامل همان اطلاعات فردی می باشد که از سیستم پذیرش الکترونیکی چاپ می گردد.

۵- اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معاوفیت پزشکی، کفالت و معافیت زمان صلح جهت برادران یا اصل و کپی دفترچه اعزام به خدمت

۶- اصل مدارک پایان دوره متوسطه نظام جدید شامل تمام مدارک داخل پرانتز (ریز نمرات سال دوم و سوم دبیرستان و پیش دانشگاهی گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی)

۷ – رسید پستی درخواست تاییدیه تحصیلی

مدارک مورد نیاز معاونت دانشجویی فرهنگی

مهم: مدارک ذیل به غیر از مدارکی است که به قسمت آموزش تحویل داده خواهد شد:

۱- عکس ۴*۳  (دو قطعه)

۲- کپی صفحه اول و دوم شناسنامه ( ۱ سری)

۳- کپی کارت ملی (۱ سری)

۴- تکمیل فرمهای ذیل:

الف) فرم مشخصات فردی (دریافت فرم)

ب)فرم تعهدنامه خوابگاه (دریافت فرم)

ج) فرم ایثارگری (دریافت فرم) (وی‍ژه فرزندان شهدا و اسرا و جانبازان ۲۵% به بالا) ارائه یک نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان خود نیز مورد نیاز می باشد.

د)فرم تعهدنامه محضری (دریافت فرم) (توجه: این فرم از سایت پرینت گرفته شود و به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور مراجعه و دقیقا مطالب همین فرم در فرم دفتر اسناد رسمی منتقل شود. اصل فرم دریافتی از محضر را روز ثبت نام به مسوول ثبت نام دانشجویی فرهنگی تحویل نمایید. در صورت عدم ارائه این فرم از تحویل خوابگاه به دانشجو معذوریم.)

تذکر: ارائه تعهدنامه محضری در روز ثبت نام الزامی است.

به همراه داشتن وسایل شخصی از قبیل: تشک، پتو، ملافه و بالشت به عهده خود دانشجو می باشد.

* شماره سامانه پیامکی دانشکده علوم پزشکی ۳۰۰۰۷۷۱۲۲۲ می باشد. لطفا در روز ثبت نام شماره همراه دانشجو بطور صحیح نوشته شود تا اطلاع رسانی بطور دقیق انجام گردد.