جدول زمانبندی و جزییات پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ناپیوسته سال ۹۹

با سلام و عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون سراسری سال ۱۳۹۹ و راهیابی به دانشکده علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گراش، جزئیات ثبت‌نام و جدول زمان‌بندی به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ناپیوسته کنکور سراسری ۹۹

توجه۱: ثبت‌نام صرفا بصورت اینترنتی  انجام خواهد گرفت و تکمیل تمامی مراحل آن الزامی است.

توجه۲: صحت کلیه اطلاعات فرستاده شده از طریق ثبت‌نام الکترونیکی صرفا” به عهده شخص دانشجو می‌باشد و در صورت وجود مغایرت، برابر مقررات رفتار خواهد شد.

برنامه زمانبندی ثبت‌نام :

یازده آبان ۹۹ با مراجعه به آدرس:

نکته مهم: از بخش ثبت نام پذیرفته شدگان گزینه کارشناسی ناپیوسته ۹۹ را انتخاب نمایید. سپس با شماره ملی به عنوان نام کاربری و  شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور به سامانه وارد شده و تمامی مراحل را به دقت سپری کنید.

دریافت فرم های مورد نیاز در ثبت نام اینترنتی ( پس از تکمیل اطلاعات تمامی فرم‌ها نسبت به چاپ فرم مربوطه اقدام ، پس از تکمیل و امضاء به صورت فایل JPG  بارگزاری نمائید. سپس به همراه مدارک درخواستی بصورت پستی ارسال نمایید )

خواهشمند است تمامی اطلاعات رابه درستی تکمیل کنید تا توسط کارشناسان آموزش بررسی و تایید شود. در صورت مغایرت مراحل ثبت نام رد تایید خواهد شد.

” شروع کلاس‌ها جهت دانشجویان جدیدالورد متعاقبا اعلام خواهد شد

توجه ۱ : ثبت‌نام در دانشکده علوم پزشکی گراش به صورت الکترونیکی بوده و نیاز به مراجعه حضوری نمی‌باشد.

توجه ۲: مسئولیت صحت کلیه اطلاعات ارسال شده از طریق ثبت‌نام الکترونیکی به عهده شخص دانشجو می‌باشد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت‌نام

الف: مدارک مورد نیاز  ثبت نام الکترونیکی

۱– تمام صفحات شناسنامه

۲– کارت ملی (پشت رو )

۳– عکس ۴*۳ رنگی زمینه سفید ( ۱۲ قطعه جهت ارسال پستی )

۴– کارت پایان‌خدمت یا معافیت پزشکی، کفالت و معافیت زمان صلح جهت برادران یا اصل و کپی دفترچه اعزام به خدمت ( کپی جهت ارسال بصورت پستی )

۵فرم تسویه حساب با صندوق رفاه دوره کاردانی .(جهت اخذ فرم تسویه حساب صندوق رفاه می‌توانید به صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور یا سایت srd.ir قسمت صدور تسویه حساب الکترونیکی مراجعه نمایید‌‌).

-فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد نیازی به ارائه مدرک فوق ندارند.

۶موافقت نامه بدون قید و شرط از بالاترین مقام اداری (رئیس دانشگاه یا معاونت توسعه مدیریت و منابع ) (ویژه شاغلین رسمی‌و پیمانی).

۷-دانشنامه یا گواهینامه پایان تحصیلات دوره کاردانی یا مدرکی که نشان دهنده فراغت از تحصیل در دوره کاردانی جهت پذیرفته شدگان نیمسال اول (مهرماه)حداکثر تا تاریخ ۳۱/۶/۹۹ و پذیرفته شدگان نیمسال دوم(بهمن ماه) حداکثر تا تاریخ ۳۰/۱۱/۹۹ باشد. ( اصل دانشنامه و مجوز تحویل مدارک بصورت پستی ارسال گردد )

۸- گواهی وضعیت سلامت دانشجویان  (دریافت فایل) ( توسط پزشک خانواده می‌بایست تایید شود )

۹– فرم تأئیدیه صحت سلامت (دریافت فایل)

۱۰-گواهی اتمام طرح نیروی انسانی یا معافیت از طرح مذکور.

۱۱- فرم های شماره  ۱ و ۲ و ۳ و ۵ (دانلود فرم ها ) این فرم ها شامل تمامی دانشجویان بوده ، می بایست پس از تکمیل و امضاء ، در سامانه ثبت نام بارگذاری گردد.

۱۲- فرم تعهدنامه خوابگاه (دریافت فرم)

۱۳- تکمیل فرم محارم (ویژه خواهران) (دریافت فرم) این فرم از سایت پرینت گرفته شود، و به امضای ولی و سرپرست دانشجو قابل قبول است.

۱۴- فرم تعهد نامه محضری امور دانشجویی (دریافت فرم) (توجه: این فرم از سایت پرینت گرفته شود و به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور مراجعه و دقیقا مطالب همین فرم در فرم دفتر اسناد رسمی منتقل شود. اصل فرم دریافتی از محضر و فیش‌حقوقی ،حکم کارگزینی و یا کپی‌پروانه کسب ضامن را همراه با سایر مدارک به دانشکده علوم پزشکی پست نمایید. (در صورت عدم ارائه این فرم از تحویل خوابگاه به دانشجو معذوریم.)

۱۵فرم مهارت‌های فردی و فرهنگی دانشجویان ( دریافت فرم )

۱۶- فرم مشخصات فردی حراست ( دریافت فرم )

۱۷- فرم مشخصات فردی دانشجویی ( دریافت فرم )

ب: مدارک درخواستی جهت ارسال بصورت پستی

الزامی: تمامی مدارک و فرم‌ها بصورت فیزیکی از طریق پست تا تاریخ ۸ آبان ۹۹ به آدرس زیر ارسال گردد :

نشانی: استان فارس – شهرستان گراش – بلوار امام حسین(ع) –  بلوار دانشجو – دانشکده علوم پزشکی گراش – ساختمان اداری –  واحد آموزش – اتاق ۲۱

کدپستی: ۵۸۶۶۶ – ۷۴۴۱۷

نکات مهم:

– عدم ارسال و تایید مدارک در بازه زمانی تعیین شده به منزله انصراف بوده و بلافاصله پس از تاریخ‌‌های اعلام شده اسامی ‌افرادی که ثبت نام نکرده اند به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌گردد.

– جهت انجام امور خود صرفا در زمان های اعلام شده اقدام فرمایید .

– هنگام ثبت نام الکترونیک عجله نکنید و پس از مطالعه ی دقیق اطلاعیه ی ثبت نام و پس از آماده کردن مدارک نسبت به ثبت نام الکترونیکی اقدام نمایید

-ترجیحا مدارک لازم با استفاده از اسکنر اسکن گردد و در صورت استفاده از امکانات تلفن همراه از نرم افزار های اسکن استفاده نمایید و از مدارک عکس گرفته نشود.

-پذیرفته شدگان محترم در صورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل در خصوص ثبت نام الکترونیک می توانند با شماره تلفن ۹-۰۷۱۵۲۴۴۸۱۰۱ داخلی ۲۰۴ و ۲۰۳ تماس حاصل نمایند.

-در صورت داشتن هر گونه سوال در مورد حوزه دانشجویی فرهنگی با شماره تلفن ۹-۰۷۱۵۲۴۴۸۱۰۱ داخلی ۲۷۰ تماس حاصل فرمایید.

شماره سامانه پیامکی دانشکده علوم پزشکی ۵۰۰۰۲۹۲۰۹۰ می باشد.

آدرس دانشکده: فارس – شهرستان گراش – بلوار امام حسین (ع) –  دانشکده علوم پزشکی گراش

کدپستی: ۵۸۶۶۶-۷۴۴۱۷